Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa
search
  • Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa

Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa

48,00 €

Gėlių aromatas moterims.

Tūris: 75 ml (Testeris su kamšteliu)
Kiekis
Yra sandėlyje

Kvepalų „Dolce” sode pasklido naujas užburiantis kvepalų „Dolce Rosa Excelsa” aromatas. Tęsiant šios serijos pradėtą tradiciją naujųjų kvepalų kompozicijoje vyrauja gėlių kvapas, jie perteikia nepakartojamą žydinčių rožių žiedlapių skleidžiamo aromato ryškumą ir grynumą.

Visiems serijos „Dolce” kvepalams būdingą baltažiedžių amarilių aromatą šį sykį papildo naujas savitas rožių kvapo akordas.

Gaivus gėlėmis dvelkiantis kvepalų „Dolce Rosa Excelsa” aromatas prasideda ryškaus ir saldaus citrinmedžių lapų ir papajų žiedų kvapo pliūpsniu, po jo išsiskleidžia baltažiedžių vandens lelijų ir narcizų kvapų puokštė.

Pirmą sykį parfumerijos istorijoje panaudotas tyras ir švelnus afrikiniais erškėčiais vadinamų augalų kvapas suteikia vaiskiam kvepalų „Dolce Rosa Excelsa” aromatui žavaus sodrumo. Šių retų augalų kvapas nuostabiai dera su be galo moterišku turkinių rožių esencijos aromatu, parfumerijoje ypač vertinamu dėl ypatingo stiprumo. Iš tamsiai rausvų turkinių rožių žiedų gaunamas eterinis aliejus žadina geismą ir suteikia naujųjų kvepalų aromatui elegancijos.

Gėlių kvapų puokštę paįvairina ir aromato kompoziciją užbaigia jusles sužadinantis šiltas muskuso dvelksmas ir kašmerano bei santalų kvapas – pakvimpa šviesia mediena, žeme ir prieskoniais.

Afrikinių erškėčių debiutą parfumerijoje pristatantys kvepalai „Dolce Rosa Excelsa” – naujausias mados namų „Dolce & Gabbana” kvapnus atradimas. Gausioje ir vešlioje Pietų Afrikos augmenijoje tarpstantys afrikiniai erškėčiai – tai žavūs žydintys pakrančių krūmai. Pavasarį balti jų žiedlapiai ir geltonos dulkinės vilioja nuostabius raudonus kaip kraujas drugelius. Šių augalų ir turkinių rožių esencijos kvapų derinys suteikia kvepalų „Dolce & Gabbana” aromatui ryškų jaunatvišką ir labai šiuolaikišką akcentą.

Ypatingą afrikinių erškėčių kvapo tyrumą ir švelnumą pavyko perteikti pasitelkus naujovišką technologiją, kuri leidžia tiksliai atkurti ir išgauti žydinčių augalų kvapą nenuskynus bei nesutrynus jų žiedlapių ir neišgavus iš jų eterinio aliejaus.

Charakteristikos

Tipas
Parfumuotas vanduo (EDP)