Carolina Herrera CH Men
search
  • Carolina Herrera CH Men

Carolina Herrera CH Men

55,00 €

Rytietiškų prieskonių aromatas vyrams.

Tūris: 100 ml (Testeris su kamšteliu)
Kiekis
Yra sandėlyje

„Carolina Herrera CH“ aromato vyras – elegantiškas ir rafinuotas, mėgstantis klajoti didžiausių miestų siauromis gatvelėmis, ieškoti senų knygynų ir mažų kavinių.

Buteliukas pagamintas iš stiklo ir rudos odos su įspaustais kūrėjo inicialais. Dizainą įkvėpė legendiniai Carolina Herrera namai, tai lyg meistriškumo ir nuotykių simbolis. „Carolina Herrera CH“ aromato sudedamosios dalys buvo specialiai parinktos pagal požymio svarbą ir jo gebėjimus atstovauti penkioms „Carolina Herrera CH“ žmogaus savybėms: nuotykiams, nuojautai, aistrai, ekscentriškumui ir elegancijai.

Nuotykių kvapai, kurie skatina kelionių troškulį ir egzotiškų kultūrų pažinimą: šafranas, muskatas, kedras, raudonmedis ir smilkalai. Nuojauta: Sicilijos mandarinai, kvapiojo auksabarzdžio šaknis, jazminų žiedlapiai ir bergamotės iš Italijos. Aistra: santalas, ambra, vanilė, kvapiosios tongapupės. Ekscentriškumas: violetinės gėlės, žalumynai, greipfrutų žievė, samanos ir degintas cukrus. Elegancija: šventagaršvės, kašmyras, oda ir muskusas.

Charakteristikos

Tipas
Tualetinis vanduo (EDT)