Burberry Mr. Burberry
search
  • Burberry Mr. Burberry
  • Burberry Mr. Burberry

Burberry Mr. Burberry

39,00 €

Medienos aromatas vyrams.

Tūris: 100 ml (Testeris su kamšteliu)
Kiekis
Prekė su papildomais pasirinkimais

Kontrastinga asmenybė. Jis mėgsta klasiką, tačiau kartu ir šiuolaikiškumą, yra rafinuotas, tačiau kartu ir jausmingas. Žavinga elegancija su maištingu charakteriu... Tai taip autentiška ir britiška!

Londonas – Jo namai. Tai rafinuotas miestas, kupinas siurprizų. Kaip ir Jis – grakštus ir elegantiškas, tačiau ne tobulas. Energija ir tvirtas charakteris apibūdina jų stilių.

Įkvėptas juodos spalvos BURBERRY lietpalčio: jo kokybės, meistriškumo, stiliaus; pagarsėjusio savo novatoriškomis apsauginėmis savybėmis ir vertinamo dėl universalumo bei patvarumo. Buteliukas įkūnija šį drabužį ir išskirtines jo dizaino detales – yra ryškus ir vyriškas. Sunkus kamštelis primena iš ragų pagamintas sagas, o rankomis rištas kaspinas, pagamintas iš patvarios gabardino medžiagos, – kalą puošiantį šaliką.

Mr. Burberry įamžina Londono esmę ir jo akimirkas. Įkvėptas britų vyriškosios parfumerijos paveldo, sukurtas įkūnyti tikrą BURBERRY vyrą.

Aromatas

Jausmingas aromatas, kvepiantis žolelėmis ir mediena.

Gaivios ir meistriškai sukurtos viršutinės greipfruto natos, vėliau pereina į gundančias kvapiųjų auksabarzdžių ir padūmavusios guaiac medienos natas.

Šis BURBERRY aromatas yra nesenstantis ir ikoniškas kaip garsusis lietpaltis, tačiau kartu ir toks pat unikalus bei netikėtas kaip Londono miestas.

Charakteristikos

Tipas
Tualetinis vanduo (EDT)