Escada Celebrate N.O.W.
search
  • Escada Celebrate N.O.W.

Escada Celebrate N.O.W.

49,00 €

Gėlių ir rytietiškų prieskonių aromatas moterims.

Tūris: 80 ml
Kiekis
Yra sandėlyje

Gimę iš mados ir drąsos – dviejų skiriamųjų prekių ženklo „Escada“ savybių – kvepalai „Celebrate N.O.W“ yra daugiau nei kvepalai. Tai požiūris. Tai mąstysena. Tai įkvėpimas.

N.O.W – „Nature of Women“ (liet. moters prigimtis) akronimas. Tai aromatu išreikšta pagarbos duoklė moters dvasiai. Moterų drąsos, moterų gebėjimo atsigauti, moterų įsitikinimų tvirtumo išaukštinimas. Kvepalai „Celebrate N.O.W“ spinduliuoja tokį pat tikrumą ir autentiškumą, kaip ir moterys, žinančios, kad pozityvumas yra perspektyva.

Šypsotis pasauliui ir kiekvieną dieną priimti kaip dovaną – natūrali moters prigimtis, įkvėpusi sukurti kvepalus „Celebrate N.O.W“. Jų aromatas – tai natūralių kvapų kompozicija, kurios pagrindą sudaro šiltas cinamono ir tongapupių kvapas – maloniai nostalgiškas ir žemiškas. Žydinčių magnolijų – nesenstančio kilnumo ir ištvermingumo simbolio – kvapas suteikia aromatui ryškų akcentą. Pikantiškas imbierų dvelksmas akimirksniu pažadina jausmus ir sielą. Visiškai naują perspektyvą atveriantis kvepalų „Celebrate N.O.W“ aromatas suteikia nepaprastą galimybę pažvelgti į pasaulį šiuolaikiškos moters akimis ir atspindi jos pozityvią mąstyseną. Netikėtas, žadinantis optimizmą ir nepakartojamai moteriškas, jis teikia energijos ir tikėjimo, kad galite viską įveikti. Pasitelkusi malonę ir santaiką.

Charakteristikos

Tipas
Parfumuotas vanduo (EDP)