Giorgio Armani Si Passione
search
  • Giorgio Armani Si Passione

Giorgio Armani Si Passione

85,00 €

Gėlių ir rytietiškų prieskonių aromatas moterims.

Tūris: 100 ml (Testeris su kamšteliu)
Kiekis
Yra sandėlyje

Kas yra aistra? Stipri emocija, drąsa gyventi imant iš gyvenimo viską? Sì Passione, naujasis Giorgio Armani aromatas skirtas Sì moteriai, kuri yra aistringa, stipri, moteriška ir laisva. Tai intensyvus, bekompromisinis kvapas, skirtas savimi pasitikinčiai moteriai. Ji nedaro kompromisų savo pasirinkimams, ji išdrįsta pasakyti "taip" savo norams

 RAUDONOS SPALVOS GALIA

 Raudona spalva simbolizuoja Sì Passione požiūrį ir esmę. Jos stiprus vizualinis tapatumas pabrėžia "Sì Passione" filosofijos branduolio gyvybingumą. "Rosso ate segno di vitalità. Rosso ateina segnale di passione. "Rosso beneagurante e positivo", - sako Giorgio Armani. "Raudona yra gyvybingumo ir aistros ženklas. Raudona įkūnija gėrį ir pozityvumą".

Raudona - aistros ir meilės spalva. Tai yra tokia aistra, dėl kurios jūsų širdis ima plazdėti greičiau. 

NAUJI KVEPALAI-NAUJA EMOCIJA 

Naująjį kvapą sukūrė žinoma prancūzų parfumerė Julie Massé (MANE), Sì Passione atspindi išskirtinį dualumą tarp proto ir jausmingumo, tarp drąsos ir savimi pasitikinčio moteriškumo. Si Passione sukūrimui ji panaudojo jau pažįstamą juodųjų serbentų Jungle Essence™ nektaro ir kriaušiu kvapų mišinius. Sì Passione kvepalai yra kelių pakopų. Pradžioje pajusite rožinių pipirų natas. Vėliau atsiskleidžia gėlių ir jazminų aromatai, dėl kurių kvepalai yra labai šilti, jausmingi ir gundantys. Ir tik pačioje pabaigoje kedrų ir gintarinio medžio "Orcanox ™" aromatai, suteikia kvepalams brandą, išskirtinį charakterį, ryžtą ir tikrą aistrą.

Charakteristikos

Tipas
Parfumuotas vanduo (EDP)