Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Pour Homme
search
  • Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Pour Homme

Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Pour Homme

0,80 €

Citrusinių vaisių aromatas vyrams.

Tūris: 1,5 ml (mėginukas be purkštuko)
Kiekis
Yra sandėlyje

Bianca Balti ir David Gandy tęsia savo gražų, ugningą romaną, mėgaudamiesi Viduržemio jūros žydruma uolėtoje Kaprio salos pakrantėje.

Sveikindami šios legendinės poros meilės istorijos naują skyrių, DOLCE&GABBANA atnaujina du savo kultinius kvapus: Light Blue ir Light Blue pour Homme.

Jų gaivų geidulingumą papildydami unikaliais akcentais. Dar labiau pabrėždami jų tvirtumą, energiją ir ilgaamžiškumą. Jiems suteikdami gilesnį Viduržemio jūros melsvumo atspalvį.

Light Blue Pour Homme Eau Intense - vyriško gaivalingumo koncentratas

Sukurtas 2007 metais, Light Blue siūlo patrauklų, vyrišką alter ego legendiniam DOLCE&GABBANA moteriškam aromatui. Meistras parfumeris Alberto Morillas toliau pasakoja šią istoriją ir kuria Light Blue Eau Intese vyrams, jo pagrinde kontrastuojantiems gaivalingumui ir geidulingumui suteikdamas dar daugiau atkaklumo.

Ledo šaltumo citrusinis kokteilis iš gaivių mandarinų ir šaldytų greipfrutų elegantiškai žybčioja viršutinėse natose.

Aromatingi kadagiai neria gilyn į sūraus vandens akordų širdį, skleisdami kerus skaidriame Viduržemio jūros vandenyje.

Didžiulė ambros-medžio ir jį supančio muskuso jėga išspinduliuoja energiją, kuri suteikia šiam vyriškam aromatui ilgai išliekančio tvirtumo ir perauga į stiprų šleifą, gaubiantį pačius tikriausius Light Blue vyro jausmus.

Pakuotė

Paprastas ir modernus naujojo Light Blue Eau Intense aromato dizainas atspindi jo tvirtumą ir energiją. Vėsa dvelkiantys matinio stiklo flakonai abiems kvapams suteikia melsvą Viduržemio jūros atspalvį, dar stipriau žadinantį jausmus.

Charakteristikos

Tipas
Parfumuotas vanduo (EDP)