Lacoste Pour Femme
search
  • Lacoste Pour Femme

Lacoste Pour Femme Intense

69,00 €

Gėlių ir rytietiškų prieskonių aromatas moterims.

Tūris: 90 ml
Kiekis
Yra sandėlyje

Kvapiojo vandens LACOSTE POUR FEMME INTENSE aromatas įkūnija ypatingą moteriškumą bei kosmopolitiškumą ir spinduliuoja élégance à la française – unikalią prancūzišką eleganciją. Jis išreiškia asmenybę be arogancijos, sujungdamas švelnumą su ryškumu, o pasitikėjimą savimi – su tobulai įvaldyta elegancija.

Parfumeris Olivieras Crespas papildė savo sukurtą originalią aromato kompoziciją šiuolaikišku subtilių karamelės dvelksmu suteikdamas naujojo kvapiojo vandens aromatui švelnaus geismingumo. Vidurinysis aromato akordas – švelnus rožių dvelksmas – susilieja su geismą žadinančiu muskuso kvapu ir ilgai juntamo himalajinių kedrų bei ryškaus šilto santalų kvapo akordu, perimtu iš originalios aromato kompozicijos. Kerintis ir pavergiančiai moteriškas šio naujo kvapiojo vandens aromatas nuo sąlyčio su oda, regis, materializuojasi. Jis apgaubia tarsi nuostabiai švelnus bei minkštas aksomas ir žadina jausmus.

Naujojo kvapiojo vandens flakoną taip pat nuspręsta atnaujinti. Jis perėmė kultinio flakono grakštumą bei švelnius linkius, tačiau skiriasi nuo jo vario spalva – vaiskia apačioje ir tamsėjančia kylant aukštyn. Šiluma spinduliuojantį nesenstantį flakoną puošia sidabrinis garsusis krokodilas.

Charakteristikos

Tipas
Parfumuotas vanduo (EDP)