Calvin Klein Obsessed
search
  • Calvin Klein Obsessed

Calvin Klein Obsessed

49,00 €

Rytietiškų prieskonių aromatiniai kvepalai moterims.

Tūris: 100 ml (Testeris su kamšteliu)
Kiekis
Yra sandėlyje

Kvepalų OBSESSED koncepcijos ašis – praėjusios meilės prisiminimas, sužadintas ant odos išlikusio kito asmens kvapo. Vyriškų paparčių grupės kvepalų aromatui būdingi kvapai – ypač baltažiedžių levandų kvapas – įeina į moteriškų kvepalų aromato kompoziciją, o į vyriškų kvepalų aromatą įkomponuotas sodrus vanilės kvapas. Šie vyriškiems ir moteriškiems kvepalams nebūdingi kvapai derinami su labiau įprastais kvapais – muskuso dvelksmas suteikia jausmus žadinančios šilumos moteriškiems kvepalams, o ambros ir medienos kvapas pabrėžia vyriškų kvepalų aromato vyriškumą. Įtampa, neatremiamas postūmis ir neįveikiama trauka – tai, ką jaučiate pasikvėpinę šiais kvepalais, vėl ir vėl verčia jais kvėpintis.

Kvepalų OBSESSED aromato pasakojamą istoriją lydi istorija, kurią pasakoja jų reklamos kampanija. 1993 m. kvepalai OBSESSION tapo kultiniai, kai jų reklamos veidu tapo Kate Moss. Ją reklamos kampanijai fotografavo tuometinis jos mylimasis Mario Sorrenti. Šie novatoriški provokuojantys vaizdai perteikė tikrą meilės istoriją; jie ne tik byloja apie didelę abipusę pirmąją meilę, bet ir atskleidžia fotografo maniją – tiek subjektui, tiek fotografijai.

Artėjant legendinės reklamos kampanijos 25 metų sukakčiai kvepalų OBSESSED reklamos kampanijai buvo pasitelkti iki šiol nematyti to meto ir biografiniai vaizdai, toliau plėtojantys ir perteikiantys atminties, praėjusios meilės ir dabarties ikonografijos idėją.

OBSESSED – pirmieji kvepalai, kurių koncepciją ir reklamos kampaniją sukūrė Rafas Simonsas, tapęs mados namų CALVIN KLEIN vyriausiuoju kūrybos vadovu. Jie šlovina mados namų CALVIN KLEIN kvepalų praeitį, dabartį bei ateitį ir perteikia, kaip šiandien susipina prisiminimai, jusliniai ir vizualūs.

 

Aromato OBSESSED kompozicija žavi kvapų gausa, tačiau yra rafinuota, darni ir šiuolaikiška.

Aromato prisiminimas ir dabartinis geidimas gundančiai įkomponuoja praeitį į dabartį.

 

AROMATO KOMPOZICIJA

OBSESSED For Woman

 

Įžanginis akordas

Citrusai, karčiavaisių citrinmedžių žiedų esencija, kvapieji kanariai

Vidurinysis akordas

Žibuoklių lapai, baltažiedės levandos, šalavijai

Baigiamasis akordas

Muskusas, muskusinės ybiškės, kvapiosios medžiagos Helvetolide ir Muscenone

 

Vyriškiems paparčių grupės kvepalams būdinga kompozicija kontrastuoja su moteriška šiluma. Aromato pagrindą sudaro baltažiedžių levandų kvapas, o muskuso kvapas suteikia geismą žadinančio švelnumo.

 

Parfumerė – Annick Menardo

Vyriausioji parfumerė – Honorine Blanc

Charakteristikos

Tipas
Parfumuotas vanduo (EDP)