Hugo Boss The Scent For Her
search
  • Hugo Boss The Scent For Her

Hugo Boss The Scent For Her

59,00 €

Gėlių ir prieskonių aromatas moterims.

Tūris: 100 ml (Testeris su kamšteliu)
Kiekis
Yra sandėlyje

Pasiruoškite pajusti kerintį naujo gundančio moteriško tualetinio vandens BOSS THE SCENT aromato lengvumą. Lengvas, bet stiprus, švelnus, bet pavergiantis aromatas skatina moterį atverti slaptą savo asmenybės pusę. Pasklidus šiam subtiliam aromatui atsiskleidžia intriguojantis jo žavesys – tarp Jos ir Jo akimirksniu gimsta trauka, ir kuo jie arčiau vienas kito, tuo labiau ji stiprėja. Šis hipnotizuojantis aromatas suteikia Jai patrauklumo, kuriam neįmanoma atsispirti, ir kurį valdyti gali tik ji pati, – ypatingo moteriškumo.

Moteriško tualetinio vandens BOSS THE SCENT aromato pradžią sudaro vaiskus rausvųjų pipirų ir žalių mandarinų kvapas. Tyrą, bet ryškų pavasario grožį išryškinantis įžanginis akordas perteikia mados namų BOSS herojės asmenybės dvilypumą. Stiprus, bet švelnus. Pavergiantis ir moteriškas. Gundantis kvapų derinys, sukeliantis tarpusavio trauką vos prasidėjus vilionei.

Vidurinysis aromato akordas toks pat savitas, kaip ir vyriškų kvepalų BOSS THE SCENT, – tai nuostabus frezijų ir apelsinų žiedų kvapų derinys, skatinantis moterį atverti savo švelniąją pusę. Ypatinga aromato elegancija atskleidžia jos geismingumo galią, ir ji tampa lygiaverte žaidimo partnere.

Afrodiziakiškas tamsiai skrudintos kakavos kvapas suteikia baigiamajam aromato akordui nepaprasto žavesio. Elegantiškas. Moteriškas. Masinantis. Jis sukelia impulsą jai asistuoti.  Atsiskleidžia visas jos žavesys. Ji vis labiau artėja paklusdama savo geismui.

Moteriško tualetinio vandens BOSS THE SCENT flakonas – vaiskus stiklas, rausvojo aukso spalvos dangtelis ir logotipas – perteikia jame glūdinčio aromato lengvumą. Moterišką rausvą dėžutę puošiantis šviesesnio atspalvio flakono siluetas sustiprina prašmatnumo pojūtį.

Charakteristikos

Tipas
Tualetinis vanduo (EDT)