Hermes Twilly d’Hermes
search
  • Hermes Twilly d’Hermes

Hermes Twilly d’Hermes

2,00 €

Gėlių, prieskonių ir medienos aromatas moterims.

Tūris: 2 ml (mėginukas su purkštuku)
Kiekis
Prekė su papildomais pasirinkimais

Kas tie idealai, kurie jas įkvepia? Kokios istorijos ir aistros užgniaužia joms kvapą? Apie ką svajoja jaunos moterys? Laisvos, drąsios, stilingos, inoringos, žaismingos, nenuspėjamos... Jos lūkesčius paverčia realybe, plaukia prieš srovę, eina savo ritmu kurdamos naują tempą. Žvilgsnis žaviai svajingas su švelnia ironija, bet visada į priekį.. Jų kiekviena diena pripildyta juoko, džiaugsmo, troškimų ir optimizmo.


Hermès namų parfumerę Christine Nagel, būtent tokios moterys įkvėpė kuriant Twilly d’Hermès. Ji stebėjo, kaip kūrybingai jos žaidžia su šilkinėmis Hermès skaromis. Įkvėpti jaunatviško laisvės pojūčio, žaismingame buteliuke šie kvepalai atskleidžia besiformuojantį šiuolaikišką moteriškumą, kuris paslaptingai persipina su Hermès namų dvasia. Neblėstantis džiaugsmas bei daugiasluoksnė prigimtis, unikalumas, begalinis troškimas bei visa kita, kas uždega protus, - pradedant nuo laisvės pojūčio.


Twilly d’Hermès yra visi troškimai ir jausmai, vedantys į netikėtumą. Į netikėtumą, išreikštą trijų natų: imbiero, tuberozos ir sandalmedžio. Prieskoniai, saulės spinduliai ir švelnumas. Trys klasikinės naujai sukomponuotos kvepalų natos virsta deginančiu karščiu, pakylėjančiu virš kūniškumo. Subtilus jausmingumas, lengva erotika ir stiprus švelnumas. Amžinas lengvumas tarytum sutvirtinamas šilkine gija. Tokia pačia šilkine gija, kuri užrišta kaip šilko šalikas aplink Twilly d’Hermès buteliuką, – spalvingas kaspinėlis, – dailaus dangtelio užbaigiantis akcentas.


Twilly d’Hermès kvapas – tai džiaugsmingas perteikimas, žaismingas netikėtumas, kuris šoka kartu su energingu ir aistringu jaunystės ritmu.

Charakteristikos

Tipas
Parfumuotas vanduo (EDP)