Lancome Idole
search
  • Lancome Idole

Lancome Idole

1,50 €

Gėlių, vaisių ir šipro aromatas moterims.

Tūris: 1,2ml (mėginukas su purkštuku)
Kiekis
Yra sandėlyje

Kaip atspirties tašką pasirinkusi „gryną“ aromatą, laužantį tradicijas, LANCOME ryžosi iš naujo atrasti akordą, kuris visada buvo arti širdies nuo tos dienos, kai jis tapo pirmuoju prekės ženklo simboliu – rožę. Siekiant išgauti keturių išskirtinių savybių – žaliuojančios, švelnios, gaivios ir geidulingos – gėlės aromato natą, formulės pagrindui pasirinkti du ekstraktai: absoliutas ir rožių vanduo. Šis, lašeliu jazmino patobulintas rožių kaleidoskopas, spinduliuoja žėrinčia gėlių šviesa. Pačiuliai ir baltojo muskuso derinys sudaro baltojo šipro pagrindą, suteikiantį Idôle elegancijos.

 

Idôle, kaip naujos rūšies muskusinio šipro gėlių aromatas, yra tikras pasiekimas. Kartu ir subtilus, ir paveikus, patogus ir galingas. Idôle simbolizuoja naujo pasaulio idealus visame kvepalų gamybos procese nuo gėlių laukų iki ekosistemų.

 

Viršutinės natos: Italijos bergaminio citrinmedžio esencija, kriaušių akordas.

Vidurinės natos: Clean & Glow akordas, Ispartos rožių žiedlapių esencija, sukurta specialiai LANCOME, šimtalapio erškėčio absoliutas iš Graso, rožių vanduo, Indijos stambiažiedžio jazminaičio mišinys, sukurtas specialiai LANCOME, Egipto stambiažiedžio jazminaičio absoliutas, arabinio jazminaičio absoliutas.

Apatinės natos: Indonezijos pačiulių esencija, balkšvojo kadagio esencija, muskusas (Moxalone, Sylkolide, Ambrettolide), Madagaskaro vanilės ekstraktas, sukurtas specialiai LANCOME.

 

Ispartos rožių žiedlapiai - Turkijos rožių lopšyje gaunama esencija specialiai ruošiama LANCOME. Ji sustiprina gaivinančios, žaliuojančios gėlės savybes ir padeda atskleisti natūraliai žaižaruojantį Idôle charakterį.

 

Mes manome, kad vos 15 mm storio Idôle buteliukas yra iki šiol pats ploniausias pasaulyje. Taip pabrėžiama jo griežta geometrinė struktūra ir idealios proporcijos. Jį lengva naudoti. Paprasta suimti. Buteliukas iškart limpa prie rankos tarsi visada tam ir buvo sukurtas.

Charakteristikos

Tipas
Parfumuotas vanduo (EDP)