Tiffany & Co. Tiffany Intense
search
  • Tiffany & Co. Tiffany Intense

Tiffany & Co. Tiffany Intense

1,50 €

Gėlių ir rytietiškų prieskonių aromatas moterims.

Tūris: 1,2ml (mėginukas su purkštuku)
Kiekis
Yra sandėlyje

Kompanija TIFFANY & CO pristato kvapiojo vandens „Tiffany" interpretaciją – ryškesnio ir sodresnio aromato kvapųjį vandenį Tiffany Intense. Vilkdalgių kvapas – naujas jo dublis – suteikia aromatui ypatingo sodrumo apgaubtas geismą žadinančiu ambros dvelksmu ir vanile dvelkiančiu benzoino kvapu.

Kvapiojo vandens „Tiffany Intense“ aromatas – tai kvapiojo vandens „Tiffany“ aromato „dublis“. Jo kompozicijos ašis – vilkdalgių žiedų kvapas, o jį gaubiantys geismą žadinantys kvapai suteikia aromatui sodrumo ir ryškumo. Į šio aromato kompoziciją vėl įtrauktas vilkdalgių kvapas suteikia jam naują ryškų akcentą. Geismu spinduliuojantis baigiamasis aromato akordas sukomponuotas iš prabangaus ambros ir benzoino dvelksmo.

Šį aromatą taip pat sukūrė parfumerė Daniela Andrier, įkvėpta prekių ženklo TIFFANY pamatinių vertybių – stiprybės ir džiaugsmo. Pagal TIFFANY, viskas, ko Jums reikia, yra meilė.

Krištolinis flakonas, švytintis sodresniu kultinės prekių ženklo TIFFANY žydros spalvos atspalviu, primena garsiuosius juvelyrikos namų TIFFANY deimantus. Jį puošiančiame sidabriniame kaklelio apvalkale puikuojasi kompanijos Tiffany & Co logotipas. Kvapusis vanduo Tiffany Intense, slypintis žydroje firminėje dėžutėje tarsi juvelyrinis dirbinys, – pati nuostabiausia dovana.

Kvapiojo vandens „Tiffany“  interpretacija – sodresnis aromatas, kurio kompozicijoje vyrauja prabangus vilkdalgių kvapas ir kurį užbaigia šiltas muskuso dvelksmas.

Naudokite kaip brangius papuošalus – kvėpinkite pulso vietas kakle bei riešuose ir ausis, kad veikiamas kūno šilumos aromatas pasklistų.

Charakteristikos

Tipas
Parfumuotas vanduo (EDP)