Filorga Sleep and Peel naktinis veido kremas
search
  • Filorga Sleep and Peel naktinis veido kremas

Filorga Sleep and Peel naktinis veido kremas

13,00 €

Odos paviršių atnaujinantis veido kremas.

Tūris: 20 x 2 ml
Kiekis
Yra sandėlyje

20vnt mėginukų po 2ml.

ŠIS LĄSTELIŲ ATSINAUJINIMĄ SKATINANTIS KREMAS MINKŠTINA ODĄ IR PADEDA IŠVENGTI ANKSTYVO ODOS SENĖJIMO POŽYMIŲ

/ ATNAUJINA ODOS PAVIRŠIŲ IR REGENERUOJA. 6-ios skirtingų molekulinių dydžių hidroksirūgštys (AHA ir BHA) garantuoja palaipsninį ir kontroliuojamą nusluoksniavimą. Glikolio, pieno, obuolių, salicilio, piruvo ir azelaino rūgštys veikia keratolitiškai ir stimuliuoja ląstelių atsinaujinimą. Oda įgauna tolygų atspalvį, sveikai švyti, sumažėja porų dydis ir sebumo sekrecija. Lyginamos paviršinės raukšlelės.
/ TOLYGINA ODOS ATSPALVĮ. Sėlenų ekstraktas slopina už melanino gamybą atsakingą tirozinazę, todėl oda šviesėja ir sumažėja pigmentacija.
/ RAMINA ODĄ. Rudieji dumbliai slopina uždegimą ir ramina odą. Tuo pačiu šis ekstraktas atsveria rūgščių poveikį, todėl kremas yra tinkamas ir jautriai odai.

NAUDOJIMAS: tepkite vakare ant švaraus veido kasdien arba kas 2 dienas, jeigu jūsų oda ypač jautri. Netepkite ant drėgnos odos, aplink akis arba ant atvirų žaizdų. Dėl SLEEP AND PEEL sudėtyje esančių anti-ageing veikliųjų medžiagų poveikio galite jausti dilgčiojimą. Nenaudokite kartu su kitais dirginančiais ar jautrumą skatinančiais produktais.