Collistar Idro-Attiva Deep Moisturizing Cream veido kremas
search
  • Collistar Idro-Attiva Deep Moisturizing Cream veido kremas

Collistar Idro-Attiva Deep Moisturizing Cream veido kremas

19,00 €

Drėkinamasis veido kremas.

Tūris: 50 ml (Testeris)
Kiekis
Yra sandėlyje

Pats tikriausias ‘ikoninis kremas’, per daugelį metų įvertintas milijonų klientų. Jo tekstūra nepasikeitė, bet poveikis tapo dar geresnis. Riebus ir koncentruotas kremas stiprina odą, apsaugo ją nuo žalingo aplinkos poveikio ir užtikrina greitai pasireiškiantį ir ilgai išliekantį (iki 72 valandų), gilų drėkinimą.

VEIKLIOSIOS MEDŽIAGOS: vertingi itališkų bijūnų ekstraktai + IDRO-ATTIVA® kompleksas

IKONINIS KREMAS ORIGINALI KONSISTENCIJA IR PASKIRTIS: nepaprastai lengvai tirpstanti ikoninė konsistencija, kurią moterys visuomet labai mėgo, išliko nepakitusi. Idealiai tinka visų tipų odai, net sausai.

 

Įvairiapusiško poveikio Indro-Attiva priemonės užtikrina ilgalaikį, net 72 valandas trunkantį odos drėkinimą ir visapusišką apsaugą nuo oksidacinio streso bei užterštumo. Vertingi itališkų bijūnų fitoekstraktai kartu su išskirtiniu IDRO-ATTIVA® kompleksu suteikia naujos karto drėkinimą.

IDRO-ATTIVA® KOMPLEKSAS:

  • Originalus derinys iš ne daugiau kaip 10 kruopščiai atrinktų medžiagų veikia skirtingus odos sluoksnius ir užtikrina puikią bet kurio tipo odos hidrataciją.
  • Hialurono rūgštis, „NMF complex®“ (natūralus drėkinamasis faktorius) ir cukrūs, turintys didelę higroskopinę galią, veikia sinergiškai ir garantuoja „aktyvų poveikį“, kuris grąžina odai putlumą ir suteikia 72 valandas trunkančią hidrataciją.

ITALIŠKI BIJŪNAI:

  • Išrinktoji gėlių karalienė, kurioje labai daug antioksidantų ir detoksikuojamųjų veikliųjų medžiagų. Šios gėlės nauda odos sveikatai ir grožiui yra neįkainojama.
  • Fitoekstraktas, surinktas COLLISTAR, atkeliauja iš bijūnų, užaugusių Lacijaus širdyje, prestižiniame Botanikos centre, kuris yra pats svarbiausias šios gėlės tyrimų, analizės ir auginimo centras Europoje.