Giorgio Armani Acqua di Gio Absolu
search
  • Giorgio Armani Acqua di Gio Absolu

Giorgio Armani Acqua di Gio Absolu

1,50 €

Vandens ir medienos aromatas vyrams.

Tūris: 1,2ml (mėginukas su purkštuku)
Kiekis
Yra sandėlyje

ACQUA DI GIÒ ABSOLU: KUR VANDUO SUSIDURIA SU MEDŽIU

Pristatome naująjį ACQUA DI GIÒ ABSOLU aromatą, kviečiantį susipažinti su vandens ir medžio  sąjungą. Tai trečiasis ACQUA DI GIÒ  kvapų istorijos skyrius, skirtas žmogui ir gamtai, atskleidžiantis jo vidinę jėgą ir laisvę.

ACQUA DI GIÒ ABSOLU naujasis aromatas, kuris pabrėžia pačią vandens esmę, jos gylį, stiprumą ir svarbą gamtai. Būtent tokį pasaulio matymą perteikia mums Giorgio Armani. Tai pasaulis, kur vandens ir medžio aljansas veda mus į amžiną vyriškumą.

 

JAUSMINGA ALCHEMIJA

ACQUA DI GIÒ buvo itin novatoriškas ir revoliucingas aromatas, nes jo sukūrimui pirmą kartą buvo naudojami natūralūs ingredientai  su įmantriais techniniais elementais. Po ACQUA DI GIÒ ir ACQUA DI GIÒ PROFUMO pasaulinės šlovės, ispanų parfumeris Alberto Morillas sugebėjo dar kartą išversti ACQUA DI GIÒ jėgos ir laisvės manifestą į naują aromatą. Taip buvo sukurti  ACQUA DI GIÒ ABSOLU, kur parfumeris sujungė jūros natas su pačiuliais. Būtent pačiuliai užtikrina puikią pusiausvyrą tarp vandens ir medžio aromatų, kurie atskleidžia vyriškumą naujoje perspektyvoje. Vyriškumas pateikiamas per spindesį, per paslaptį, per šviesos ir šešėlio žaismą, per gaivą ir jausmingumą.

 

SUKURTAS TVARUMUI

Natūralų ACQUA DI GIÒ ABSOLU jausmingumą įkūnija ir unikalus kvepalų butelio dizainas. Šis dizainas atspindi paslaptingą kvapo gaivumą, kur rafinuota prabanga atitinka natūralią gamtos simetriją. Buteliuko kamštelis, pagamintas iš peleninio medžio, nulakuotas ir graviruotas Giorgio Armani monograma. Spindinčios geltonos spalvos kvepalai sukuria aliuziją į medieną, šilumą ir neišvengiamą gamtos viliojimą. Visa tai yra sutalpinta į stiprų ir patvarų stiklą.  O šiuos du jungiančius elementus skiria pilka metalinė juostelė, kuris simbolizuoja vėsią, bet kartu jausmingą vandens jėgą.

Charakteristikos

Tipas
Parfumuotas vanduo (EDP)