Lancome Advanced Genifique Youth Activating Concentrate
search
  • Lancome Advanced Genifique Youth Activating Concentrate

Lancome Advanced Genifique Youth Activating Concentrate

5,00 €

Jauninamasis veido serumas.

Tūris: 5 ml
Kiekis
Yra sandėlyje

Visų tipų odai.

 

NAUJA FORMULĖ PAGAL MIKROBIOMO MOKSLĄ!

Nuo 2009 m. LANCÔME Advanced Génifique rodė kelią pažangiausių naujovių ir novatoriško mokslo srityje, kad pasiūlytų sau lygių neturinčias odos priežiūros priemones. Visame pasaulyje milijonai moterų pradėjo naudoti Advanced Génifique serumą dėl jo pažangios perversmą sukėlusios formulės – šis produktas atsirado po daugiau nei 197 formulės bandymų [1], kuriuose dalyvavo 4 000 moterų[1]. Pripažintas dėl savo veiksmingumo ir gebėjimo suaktyvinti 10 jaunystės požymių, jis pelnė daugiau kaip 170 apdovanojimų, 10 000 penkių žvaigždučių įvertinimų, o 97 % serumą naudojančių moterų jį rekomenduotų kitiems.

Praėjus dešimtmečiui, pirmojo jubiliejaus metais, ši ypatinga istorija tęsiasi su NAUJA odos biologijos vizija ir nauja odos sveikatos ir išvaizdos koncepcija. Naujasis patobulintas Advanced Génifique serumas - 15 metų odos mikrobiomo mokslinių tyrimų kulminacija. Šis mikrobiomo tyrimais pagrįstas ir išskirtinius įrodytus rezultatus siekiant jaunesnės odos išvaizdos pademonstravęs serumas pakėlė kartelę viso pasaulio odos priežiūros sektoriuje.

Atraskite vidinę savo odos stiprybę su naujuoju Advanced Génifique serumu. Praturtintas 7 prebiotikų ir probiotikų frakcijomis, jis veikia mikrobiomą. Dabar oda atsigauna greičiau, yra stipresnė ir atrodo vizualiai jaunesnė.

MALONI BESVORĖ STRUKTŪRA IKONIŠKOJE PAKUOTĖJE

Gaivinanti, lengva, švelni ir besvorė skraistė veidui – naująjį Advanced Génifique serumą oda lengvai ir greitai įsisavina. Jis akimirksniu susiliečia su oda, į ją įsiskverbia ir iškart pradeda duoti rezultatą.

Patentuotas automatiškai dozuojantis lašintuvas išleidžia būtent tokią dozę, kurios veidui ir kaklui reikia, kad oda pradėtų natūraliai švytėti ir vizualiai sumažėtų senėjimo požymiai.

Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad jis duoda išskirtinių rezultatų kovojant su visais pagrindiniais senėjimo požymiais. Naujoji formulė veikia odos mikrobiomą ir skatina odą greičiau ir aktyviai atsigauti. Oda sutvirtėja ir atrodo vizualiai jaunesnė.

Naujasis Advanced Génifique skatina greitesnį aktyvų odos atsigavimą ir ją stiprina,  mažina pagrindinius senėjimo požymius, oda atrodo jaunesnė.

Vos po 7 dienų oda pradeda jaunatviškai švytėti.