Nuxe Huile Prodigieuse
search
  • Nuxe Huile Prodigieuse

Nuxe Huile Prodigieuse

2,00 €

Daugiafunkcinis sausasis aliejus.

Tūris: 10 ml (be dėžutės)
Kiekis
Yra sandėlyje

NUXE laboratorija Prancūzijoje - sausojo aliejaus sukūrėja, pirmoji pagaminusi šį, dabar jau kultinį produktą, prieš daugiau nei 30 metų. Iki šiol NUXE sausas aliejus - Nr.1 Prancūzijos vaistinėse pagal pardavimus ir ne veltui užsitarnavo ikoninio produkto statusą.

Sudėtyje yra 98,1% natūralių sudedamųjų dalių, įskaitant 7 vertinguosius aliejus:

  • puikiai maitinantis ir nuo senėjimo saugantis japoninių kamelijų (tsubaki) aliejus
  • švelnus ir raminantis saldžiųjų migdolų aliejus
  • drėkinamasis kamelijų aliejus
  • raminamasis agurklių aliejus
  • raminamasis lazdyno riešutų aliejus
  • maitinamasis makadamijų aliejus
  • regeneruojamasis argano aliejus.

Unikalios tekstūros ir išskirtinio, kerinčio aromato aliejus pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, tarsi skydas apsaugo nuo ore esančių teršalų ir mažina strijų žymes.

Naudokite aliejų visus metus veidui, kūnui ir plaukams. Drėkinamasis aliejaus poveikis išlieka iki 8h.

---

Sausasis aliejus "Huile Prodigieuse" sukurtas prieš daugiau nei 30 metų, NUXE laboratorijoje, ieškant universalaus, plačiai panaudojamo ir tuo pačiu - maksimaliai natūralaus produkto. Po daugybės testų kūrėjai neabejojo - jų rankose - ypatingas produktas. Jis ne tik greitai ir puikiai įsigeria į odą lyg aliejus, ją maitindamas, atkurdamas, švelnindamas, bet ir tuo pačiu nepalikdamas riebaus odos paviršiaus. 

Dėl kruopščiai atrinktų natūralių augalų aliejų jis kartu giliai skverbdamasis į odą perneša pačias geriausias jų savybes. 

Norėdami sukurti dar didesnį naudojimo malonumą, kūrėjai papildė aliejų natūraliais augalų aromatais, kad jį purškiant ant plaukų ar odos bei įmasažuojant galėtumėte jaustis tarsi prabangiausiame SPA. Tik namuose ar bet kur, kur tik bebūtumėte. 

Šis, jau kultiniu tapęs sausasis aliejus parduodamas daugiau nei 60 pasaulio šalių, o Prancūzijoje ir aplinkinėse šalyse - jau daugybę metų nr.1 sausasis aliejus vaistinėse.

Nedidelį šio aliejaus buteliuką su savimi nešiojasi gausybė moterų - juk jis itin universalus, tinka bet kokiai odai ir yra itin natūralus.